Medlemsföretag


AB Linde Maskiner

Linde Maskiner har verkat sedan 1853 och är nu inriktad på kontraktsproduktion av plåtkomponenter framförallt till fordonsindustrin. Mer än hälften av alla tunga lastvagnar som tillverkas i Europa har tex. plåtkomponenter från Linde Maskiner i sig. Man jobbar med plåt från någon millimeters tjocklek upp till 25 mm, vi automatpressar, laserskär hydraulpressar, svetsar o monterar.

Kontakt

Företagsnamn:AB Linde Maskiner
Adress:Hyttevägen 10
Postnummer & Ort:711 31 Lindesberg
Webbplats:www.lindemaskiner.se
Kontaktperson:Dan Johansson
Telefon:0581-883 00
E-post:dan.johansson@lindemaskiner.se
Visa mermindre

Alimak Group Sweden AB

Alimak är en global ledare och pionjär inom design och tillverkning av vertikala accesslösningar för industri- och byggindustrin.

Alimak tillhandahåller permanenta och tillfälliga högkvalitativa hissar, bygghissar och arbetsplattformar byggda på rack- och pinion- och dragkraftsteknik. I över 70 år har Alimak varit pionjär inom vertikal åtkomstindustrin och levererat vertikala åtkomstlösningar för att möta behoven hos en mängd olika bygg- och industriprojekt runt om i världen.

Kontakt

Företagsnamn:Alimak Group Sweden AB
Adress:Alimakvägen 1
Postnummer & Ort:931 27 Skellefteå
Webbplats:http://alimak.com.se
Kontaktperson:André Fageryd
Telefon:0724-625 909
E-post:andre.fageryd@alimakgroup.com
Visa mermindre

Aros Quality Group AB

AQ Group är en global tillverkare av komponenter och system för industriella kunder med höga krav. Verksamheten är organiserad i två segment: System och komponenter. Systemet omfattar våra affärsområden elskåp och System Products. Komponenten innefattar våra affärsområden formsprutning, induktiva komponenter, ledningssystem och plåtbearbetning. Verksamheten är organiserad i dessa specialiserade affärsområden med rörelsedrivande bolag, som erbjuder kostnadseffektiva lösningar för våra kunder. Den konsoliderade kunskap inom AQ Group, tillsammans med en global närvaro erbjuder unika fördelar för kunder runt om i världen. Kvalitet är central för allt vi är involverade i och är något vi ständigt arbetar med att utveckla. I vår värld går kvalitet och effektivitet hand i hand. AQ Group har sedan starten 1994 uppvisat en stadig och snabb tillväxt med god lönsamhet. Koncernen har cirka 3900 anställda, varav 75% i tillväxtländerna utanför Sverige. Den årliga omsättningen var 2014 ca 280 € miljoner. Bolaget är noterat på Aktietorget i Sverige och har högsta kreditvärdighet AAA sedan 1999 och har belönats med AAA Gold diplom 2014.

Kontakt

Företagsnamn:Aros Quality Group AB
Adress:Regattagatan 21
Postnummer & Ort:723 48 Västerås
Webbplats:www.aqg.se
Kontaktperson:Sture Berglund
Telefon:021-404727
E-post:sture.berglund@aqg.se
Visa mermindre

Assa Abloy Entrance Systems IDDS AB

The ASSA ABLOY Group is the global leader in access solutions. The Group operates worldwide with 52,000 employees and sales of SEK 121 billion. The Group has leading positions in areas such as efficient door openings, trusted identities and entrance automation. ASSA ABLOY’s innovations enable safe, secure and convenient access to physical and digital places. Every day, we help billions of people experience a more open world.

Kontakt

Företagsnamn:Assa Abloy Entrance Systems IDDS AB
Adress:Box 822
Postnummer & Ort:261 27 Landskrona
Webbplats:http://www.assaabloyentrance.com/se/
Kontaktperson:Mette Buchberg
Telefon:010-4748335
E-post:mette.buchberg@assaabloy.com
Visa mermindre

Beslag & Metall

Vi är ett småländskt familjeföretag som levererar plåtprodukter till främst fordons- och möbelindustrin. Vi har kunnandet, maskinerna samt den stora viljan att alltid ta fram den kompletta lösningen. Hos oss upplever du snart att vi sätter relationen till dig i främsta rummet.

Kontakt

Företagsnamn:Beslag & Metall
Adress:Allegatan 36
Postnummer & Ort:574 50 Ekenässjön
Webbplats:www.beslagometall.se
Kontaktperson:Jim Hallgren
Telefon:038-33 49 16
E-post:jim.hallgren@beslagometall.se
Visa mermindre

Bulten Fasteners AB

Bulten AB tillverkar fästelement till internationell fordonsindustri. 2020 hade Bulten ca 1 750 anställda och produktionsenheter i totalt i åtta länder i Europa, Asien och Nordamerika..

Kontakt

Företagsnamn:Bulten Fasteners AB
Adress:Box 9148
Postnummer & Ort:400 93 Göteborg
Webbplatswww.bulten.se
Besöksadress:August Barks Gata 6 A
Kontaktperson:Claes Lindroth
Telefon:076-608 67 54
E-post:claes.lindroth@bulten.com
Visa mermindre

Daloc AB

Varenda dörr som vi tillverkat på Daloc har ett tydligt syfte. Som att till exempel låta en blivande trumpetstjärna öva utan att bli störd och utan att störa. Så har det varit sedan vi startade 1942 med en dörr som stod emot brand. I dag har vi ett brett sortiment av svensktillverkade stål- och trädörrar som skyddar mot det mesta. Allt på ett ställe.

Kontakt

Företagsnamn:Daloc AB
Adress:Box 43
Postnummer & Ort:545 21 Töreboda
Webbplats:http://daloc.se
Kontaktperson:Jessica Lundblad
Telefon:010-351 91 75
E-post:jessica.lundblad@daloc.se
Visa mermindre

Elfa International AB

Elfa International AB är moderbolag i Elfa-koncernen, som består av 4 tillverkande enheter och 8 säljbolag i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Frankrike, Tyskland och Polen. Koncernen har tre varumärken; Elfa, Lumi och Kirena. Företaget grundades 1948 och har sedan dess utvecklats till en av världens ledande leverantörer inom segmentet måttanpassad förvaring. Produktsortimentet består av back- och hyllsystem i stål och trä samt måttanpassade skjutdörrar i en mängd olika utföranden. Försäljningen sker huvudsakligen genom större detaljhandelskedjor och varuhus inom möbel-, byggmaterial- och annan fackhandel på ca 25 marknader via egna bolag eller genom fristående distributörer. Koncernen har 600 medarbetare och omsätter cirka 900 MSEK.

Kontakt

Företagsnamn:Elfa International AB
Adress:Elfagatan 5
Postnummer & Ort:593 87 Västervik
Webbplats:www.elfa.com
Kontaktperson:Kristian Björling
Telefon:070-5484679
E-post:kristian.bjorling@elfa.com
Visa mermindre

Esskå Metall AB

Esskå Metall AB är en del av PVI Industries AB, som består av 7 bolag som främst förser bilindustrin i Europa med pressade plåtdetaljer och bockade rördetaljer. Esskå Metall pressar plåt med hydraul pressning, mekanisk pressning, svetsning och målning. Främsta kunder är tung fordonsindustri.

Kontakt

Företagsnamn:Esskå Metall AB
Adress:Kvarnvägen 2
Postnummer & Ort:314 94 Landeryd
Webbplats:www.esskametall.com
Kontaktperson:Tomas Lidbacken
Telefon:0371-406 00
E-post:tomas.lidbacken@esska.com
Visa mermindre

Fagerhults Belysning AB

Fagerhult utvecklar, producerar och marknadsför professionell belysning för offentliga miljöer, som kontor, skolor, butiker, industrier och sjukhus, inomhus och utomhus. Med Fagerhults gedigna belysningskunskap och breda utbud av innovativa, energieffektiva och miljövänliga belysningslösningar får du en partner till hela projektet.

Kontakt

Företagsnamn:Fagerhults Belysning AB
Postnummer & Ort:566 80 Habo
Webbplats:www.fagerhult.com
Kontaktperson:Jan Wallin
Telefon:076-149 71 15
E-post:jan.wallin@fagerhult.se
Visa mermindre