Varmt välkomna Assa Abloy Entrance Systems IDDS AB!

Vi är glada att välkomna en ny medlem till SAMS - Assa Abloy Entrance Systems IDDS AB. Mette Buchberg, Category Manager Raw Material, representerar företaget och vi tog tillfället i akt att ställa några frågor och lära känna dem bättre.

Mette Buchberg, med omfattande erfarenhet inom försäljning, produktmanagement och inköp av stång och rör för tung industri, såsom vindkraft, delar med sig av sina tankar om medlemskapet i SAMS.

Varför valde ni att bli medlem i SAMS?

”En kollega initierade processen, och när jag anslöt i augusti, tillfrågades jag om det skulle vara intressant. Jag har varit med i flera nätverksgrupper både i Danmark och Sverige, men har alltid saknat en grupp där man förstår problematiken och dynamiken i stålbranschen. SAMS verkar kunna erbjuda en plattform för debatt, utveckling och påverkan inom branschen.”

Vad anser ni vara viktigaste frågorna för branschorganisationen?

”Hållbarhet, CBAM och framtiden med skrotbaserad eller vätebaserad produktion, samt politiska beslut som påverkar oss som inköpare och använder stål i produktion.”

Vad vill ni bidra med till SAMS?

”Personligen, sparring och över 20 års erfarenhet inom området. Som Assa Abloy Entrance Systems IDDS AB, vill vi dela våra erfarenheter om hur vi hanterar hållbarhet, CBAM och politiska beslut som påverkar oss.”

Vi ser fram emot ett givande samarbete och utbyte av kunskap och erfarenheter med Assa Abloy Entrance Systems IDDS AB, och tillsammans sträva efter att driva stålbranschen framåt mot en mer hållbar och innovativ framtid.


Nyheter


Rapport kritiserar satsning på fossilfritt stål i Norrland

Den 15 november presenterades den första rapporten, ”Från brunt till grönt”, från Skandinaviska Policyinstitutets projekt om samhällsekonomiska effekter av att

Varmt välkomna Assa Abloy Entrance Systems IDDS AB!

Mette Buchberg, med omfattande erfarenhet inom försäljning, produktmanagement och inköp av stång och rör för tung industri, såsom vindkraft, delar

Assa Abloy Entrance Systems IDDS AB ny medlem i SAMS

The ASSA ABLOY Group is the global leader in access solutions. The Group operates worldwide with 52,000 employees and sales

Ny EU-förordning skärper kraven på dokumentation för vissa järn- och stålprodukter 

Förbudet framgår av artikel 3g.1 d i rådets förordning nr 833/2014 om restriktiva åtgärder på grundval av Rysslands agerande som